Som una companyia dedicada integralment
al Teatre de Titelles, Marionetes i Objectes.

JUGUES? El nou espectacle de Rocamora Teatre

dimarts, 10 de març del 2020

JUGUES? o la meravella de jugar, fent volar la imaginació

Aquest nou espectacle de Rocamora Teatre és una creació de la companyia, a partir d’una idea original de Carles Cañellas.


JUGUES? és un espectacle de Teatre d'Objectes sobretaula i mitjà format per a interior o exterior, sense paraules, de 45' de durada, per a públic infantil de 2 a 6 anys i públic familiar.


Jugues? o la meravella de jugar, fent volar la imaginació, és una incitació al joc simbòlic, al joc lliure.  


La imaginació i el joc
Des de la primera escena els actors titellaires ens conviden a jugar, a deixar-nos anar i a entrar amb ells en un joc escènic, on els objectes que tenen a l’abast, prenen vida i es transformen per art de la nostra imaginació.  


Amb uns quants llapis, quatre fulls de paper, quatre formes, quatre guants i una mica de paper Pinotxo, juguem amb ells “a fer veure que...". Creen personatges i amb aquests representen sorprenents i divertides historietes amb ben poca cosa, perquè no necessitem res més si fem rutllar el magí, que és el fil amb el que cosim tot el joc lliure.
 

El joc lliure -aquell que no té normes ni regles, ni precisa d’objectius a superar, ni estableix competicions ni rivalitats amb la resta de jugadors, sinó cooperació i complicitat-, brolla espontàniament quan ens deixem portar per la imaginació, innata en tots els humans, pel pur plaer de jugar, de crear i transformar fantàsticament un món efímer, únic i divers, a partir d’allò més simple. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Traducció - TRANSLATE

Facebook