Som una companyia dedicada integralment
al Teatre de Titelles, Marionetes i Objectes.

Rocamora Teatre al 2n Festival de Titelles del Moianès

dilluns, 4 de juny del 2018



Rocamora Teatre al 2n Festival de Titelles del Moianès

Dins de les diverses activitats programades en els dos municipis que acullen el 2n Festival de Titelles del Moianès, la companyia Rocamora Teatre hi impartirà el taller INTRODUCCIÓ AL TITELLA DE FIL els dies 29 de juny a “Cal Mestre” de Monistrol de Calders i el 7 de juliol al Centre Cívic de Calders, ambdós a les 18 hores. També hi representarà els espectacles SOLISTA el dia 1 de juliol a les 18 hores a la Plaça Nova de Monistrol de Calders i IDENTITATS el 6 de juliol a les 22:30 hores al Centre Cívic de Calders.


Rocamora Teatre at the 2nd Puppet Festival of Moianès

Within the various activities scheduled in the two municipalities that host the 2n Festival de Titelles del Moianès”, Rocamora Teatre Company will teach the workshop INTRODUCTION TO THE STRING PUPPET on June 29 at “Cal Mestre” in Monistrol de Calders and on July 7 at Calders Civic Centre’s, both at 6 pm. Also will perform the shows SOLOIST on July 1 at 6 pm at Plaça Nova in Monistrol de Calders and IDENTITATS (Identities) on July 6 at 10:30 pm at Calders Civic Centre’s.


Rocamora Teatre en el 2º Festival de Títeres del Moianès

Dentro de las diversas actividades programadas en los dos municipios que acogen el 2n Festival de Titelles del Moianès”, la compañía Rocamora Teatre impartirá el taller INTRODUCCIÓN A LA MARIONETA DE HILO los días 29 de junio en “Cal Mestre” de Monistrol de Calders, y el 7 de julio en el Centre Cívic de Calders, ambos a las 18 horas. También representará los espectáculos SOLISTA el día 1 de julio a las 18 horas en la Plaça Nova de Monistrol de Calders y IDENTITATS (Identidades) el 6 de julio a las 22:30 horas en el Centre Cívic de Calders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Traducció - TRANSLATE

Facebook