Som una companyia dedicada integralment
al Teatre de Titelles, Marionetes i Objectes.

La nostra nova seu

divendres, 27 de juny del 2014


Rocamora Teatre, que hem estat radicats fins ara a la Vila de Gràcia de Barcelona, sabíem des del 2012 que havíem de canviar necessàriament de lloc.

Després de gairebé dos anys de cerca, durant els quals hem hagut de paralitzar tota nova producció, hem trobat un immoble que reuneix les condicions mínimes indispensables per poder desenvolupar còmodament la nostra activitat.

La casa, de tres plantes i sis-cents metres quadrats construïts, ubicada sobre una parcel·la de més de sis-cents metres, es troba al casc antic del municipi de Calders, concretament al número setanta-quatre del Carrer Manresa -antic camí ral entre Vic i Manresa-, sent coneguda al poble com a “Cal Salvi”.


Quan estiguin enllestides les obres de rehabilitació de l’edifici, hi podrem establir la seu permanent de la companyia, dotada bàsicament de residència, oficina, magatzem, espai d’assaig, estudi de gravació i taller per a la construcció de les petites escenografies, utillatge, titelles i marionetes dels nostres espectacles.

Ja tenim dos projectes d’espectacle que frisem per iniciar en aquestes noves instal·lacions!

D'altra banda, a partir d’aquest emplaçament i a mida que ens hi anem consolidant, volem esdevenir una referència teatral al territori, ja que de manera esglaonada començarem a organitzar, produir i dirigir: 
- Tallers i cursets de construcció i animació de titelles de diferents tècniques, per als escolars, joves i adults de la zona.
- Seminaris internacionals amb Mestres provinents de tot el món, adreçats als afeccionats i professionals d’arreu, interessats en millorar o aprendre altres tècniques escèniques.
- Mostres o Festivals de Teatre oberts a tothom, aprofitant espais escènics del poble, tant els existents, com altres susceptibles de ser-ho, i ja siguin en espais tancats com al carrer.

Idees i empenta per fer-ho no ens en faltaran!

Seguirem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Traducció - TRANSLATE

Facebook