Som una companyia dedicada integralment
al Teatre de Titelles, Marionetes i Objectes.

IDENTITATS guardonat a Nanchong

dimarts, 13 de juny del 2017

La companyia Rocamora Teatre va ser convidada per la Comissió Àsia-Pacífic d’UNIMA a participar a l’edició d’enguany del Festival “International Puppet Art Week”, que va tenir lloc a Nanchong (Xina) durant la primera setmana de juny 2017.


Aquesta va ser la segona edició d’un festival que, iniciat el 2014, pretén principalment mostrar el treball de formacions asiàtiques, però també de companyies dels altres quatre continents.


Concretament n’hi havia 23 de la Xina i 23 de la resta del món, provinents d'Alemanya, Austràlia, Brasil, Egipte, Espanya (Catalunya), Gran Bretanya, Holanda, Indonèsia, Iran, Itàlia, Japó, Nova Zelanda, Portugal, Rússia, Sèrbia, Sri Lanka, Suïssa, Taiwan, Ucraïna i Vietnam.


Les representacions es distribueixen per tota la ciutat, des de la gran plaça del Poble, amb els seus dos escenaris, fins a descomunals auditoris i a tota mena de sales municipals, universitàries, etc. L’accés és gratuït i els espais s’omplen a vessar des d’hores abans.


El festival compta amb un Jurat Internacional que es distribueix per la ciutat per veure tots i cada un dels espectacles programats.


Amb l'ajut de l'Institut Ramon Llull, Rocamora Teatre va poder presentar el seu nou treball “Identitats” en tres funcions: una a l’escenari “petit” de la plaça del Poble i les altres dues a la sala de concerts del Conservatori de Música de la Universitat Normal de Nanchong.


L’acollida del públic va ser molt bona, amb aplaudiments constants al llarg de les representacions i amb generoses mostres de gratitud en acabar.


El darrer dia, amb una Cerimònia de Clausura tan espectacular com havia estat la d’Obertura, es va llegir el veredicte del Jurat, atorgant el “Award for Outstanding Dramas” -o el que és el mateix el “Guardó a la Millor Obra Dramàtica”- a Rocamora Teatre per “Identitats”.


Guardó que compartim amb tot el nostre equip artístic.

Informació sobre l'espectacle IDENTITATS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Traducció - TRANSLATE

Facebook