Som una companyia dedicada integralment
al Teatre de Titelles, Marionetes i Objectes.

2n Festival de Titelles del Moianès

dilluns, 4 de juny del 2018



Rocamora Teatre organitza amb Espai Animacions el 2n Festival de Titelles

La decidida aposta de la companyia Rocamora Teatre per crear "Espai Animacions" a la seva seu de Calders (comarca del Moianès, província de Barcelona) es va consolidant, fent que aquest Centre impulsor d’Iniciatives Titellaires sigui el punt de referència del Teatre de Titelles, Marionetes, Objectes i Arts associades, a la Catalunya Central.
Després d'organitzar a Calders l’Aplec Titellaire el 2015 i el 1r Festival de Titelles del Moianès el 2017, enguany preparen la 2a edició del Festival, que se celebrarà consecutivament en els municipis veïns de Calders i Monistrol de Calders, del 29 de juny al 8 de juliol 2018.
Conformen el programa una exposició de marionetes, un taller d'introducció al titella de fil, un curs especialitzat per a estudiants i professionals i nou espectacles de molt variades tècniques i estils, dirigits a públic infantil i familiar, però també a joves i adults.
Més informació a www.animacions.org


Rocamora Teatre organiza con Espai Animacions su 2º Festival de Títeres

La decidida apuesta de la compañía Rocamora Teatro para crear "Espai Animacions" en su sede de Calders (comarca del Moianès, provincia de Barcelona) se va consolidando, haciendo que este Centro impulsor de Iniciativas Titiriteras sea el punto de referencia del Teatro de Títeres, Marionetas, Objetos y Artes asociadas, en la Cataluña Central.
Tras organizar en Calders el Aplec Titellaire en 2015 y el 1r Festival de Titelles del Moianès en 2017, este año preparan la 2ª edición del Festival, que se celebrará consecutivamente en los municipios vecinos de Calders y Monistrol de Calders, del 29 de junio al 8 de julio 2018.
Conforman el programa una exposición de marionetas, un taller de introducción a la marioneta de hilo, un curso especializado para estudiantes y profesionales y nueve espectáculos de muy variadas técnicas y estilos, dirigidos a público infantil y familiar, pero también a jóvenes y adultos.
Más información en www.animacions.org


Rocamora Teatre with Espai Animacions organizes its 2nd Puppet Festival

The firm commitment of the Rocamora Teatre Company to create the “Espai Animacions" in its headquarters in Calders (Moianès district, province of Barcelona) is consolidating, making this promoting Puppetry Initiatives Center to be the reference point for Puppet, Marionette, Object Theater and associated Arts, in Central Catalonia.
After organizing in Calders the Aplec Titellaire in 2015 and the 1st
Festival de Titelles del Moianès in 2017, this year they prepare the 2nd edition of the Festival, that will be held consecutively in the neighboring cities of Calders and Monistrol de Calders, from June 29 until July 8, 2018.
The program
consists of a marionettes exhibition, a workshop introduction to the string-puppets, a specialized stage for students and professionals and nine shows of very varied techniques and styles, aimed at children and families, but also at young people and adults.
More information at www.animacions.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Traducció - TRANSLATE

Facebook